Vyberte stránku

O nás

Ve společnosti Avesbau se už řadu let specializujeme na obor inženýrských staveb. Konkrétními oblastmi našeho zájmu jsou především dopravní a vodohospodářské stavby, inženýrské sítě, zemní práce nebo demolice. Soustředíme se na to, abychom každému z našich klientů dovedli nabídnout ucelený servis přesně podle jejich potřeb a odvedli na jejich zakázce precizní, vysoce odbornou práci.

Oblast, ve které se pohybujeme, vyžaduje dlouholeté zkušenosti i vysokou kvalifikaci a my jsme rádi, že náš servis drží na vysoké úrovni náš sehraný tým zaměstnanců, kteří se v oboru pohybují dlouhá léta. Bez nich bychom nikdy nedokázali nabízet svým zákazníkům to, co skutečně potřebují, a nikdy bychom se nestali úspěšnou, zavedenou společností, kterou si zákazníci dlouhodobě chválí.

Důvěra našich klientů nás nepřestává těšit, a proto se své služby snažíme neustále rozvíjet a vylepšovat. Příště s námi u toho můžete být i Vy – stačí se nám ozvat a sdělit nám, jak byste si naši vzájemnou spolupráci představovali.

Z jakých konkrétních služeb můžete v naší společnosti vybírat?

  • Hlavní specializací naší společnosti jsou dopravní stavby. V této oblasti se věnujeme především výstavbě komunikací a zpevněných ploch. Postavíme jakékoli menší komunikace, cyklostezky, štěrkové cesty, chodníky nebo parkoviště a postaráme se, aby byl výsledek v co možná nejvyšší kvalitě. Kromě samotné realizace dopravních staveb se staráme i o jejich údržbu nebo opravy.
  • Vodohospodářské stavby tvoří druhou velkou kategorii našich služeb. V jejich rámci se věnujeme především výstavbám vodních nádrží a jejich údržbě, odbahňování rybníků, úpravám vodních toků, zpevňování břehů, čištění koryt a řadě dalších činností. K dispozici máme špičkovou současnou techniku, díky které zvládáme ke své práci přistoupit šetrně a s ohledem k životnímu prostředí, ale přitom s dostatečnou kapacitou pro zakázky velkého rozsahu a objemu.
  • Součástí naší nabídky je i realizace kompletních inženýrských sítí na klíč. Provádíme výstavbu i opravy kanalizace, vodovodů, plynovodů i teplovodů. Součástí našich služeb v oblasti inženýrských sítí je i vyřízení všech potřebných povolení, certifikátů a dalších formálních náležitostí.
  • Dlouhodobě provádíme zemní práce ve špičkové kvalitě. Strojový park, který máme k dispozici, nám dovoluje nabízet klientům i realizace rozsáhlých zemních prací, třeba v průmyslových nebo komerčních areálech. V rámci zemních prací běžně pomáháme s realizací základů pro stavební objekty, provádíme výkopy bazénů a jímek, odvádíme přípravné práce pro výstavbu komunikací nebo realizujeme terénní úpravy různého druhu.
  • K dispozici máme dostatek profesionální techniky i kvalifikovaných pracovníků na to, abychom svým klientům dokázali nabídnout všechny druhy demoličních prací. Demolice provádíme s maximálním důrazem na bezpečnost a umíme je provést rychle a efektivně. Vzniklý stavební materiál sami třídíme a recyklujeme.

Pro kterou z našich služeb se rozhodnete Vy? Ať už od nás potřebujete pomoct v jakékoli oblasti, dáme si záležet na tom, abychom splnili všechny Vaše požadavky a dodali Vám výsledek, se kterým budete maximálně spokojeni. Zkuste se nám ozvat a domluvit se na podrobnostech! Těšíme se na osobní setkání s Vámi.